Super idee: bona pentru avion, hotel, conferinţă sau nuntă

Când spui dădacă, spui Mary Poppins! Nu cred că există cineva să nu o ştie pe celebra dădacă zburătoare, cu umbrela magică.

1-bis

Doar că anii au trecut şi bonele s-au modernizat şi ele. Nu mai zboară cu umbrela, ci cu avionul. Nişte oameni foarte destepti au inventat un serviciu care e mană cerească pentru părinţii extrem de ocupaţi. Dădaca de avion!

2-bis
Să spunem că trebuie să  trimiţi copilul dintr-un loc în altul şi nu ai cum să îl însoţeşti. Ce faci? Apelezi la bona de avion. Ea-l preia , stă cu el pe durata zborului şi îl „predă” la aterizare.

4 3

Momentan, există 2 companii aeriene care oferă acest serviciu, Gulf Air şi Etihad Airways

6

Mai exista o companie la Londra care a pornit de la bona de avion si acum a mers mai sus cu o super idee. Să zicem că eşti o femeie de carieră şi vrei să îţi iei copilul cu tine în deplasare, într-un alt oraş sau altă ţară. Prima întrebare e: „Cu cine las copilul cât sunt la conferinţă/întâlnire”? Cu bona de hotel sau bona de conferinţă, evident!

11 10
Preţurile pentru aceste servicii… să spunem că sunt uşor piperate pentru România. O bonă de avion sau de hotel costă de la 70 de lire sterline pe oră şi poate ajunge până la 1.000, în funcţie de durata zborului şi serviciile pe care şi le doresc părinţii pentru cei mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.