CONCURS! Castiga un curs gratuit de dans!

Voi ce faceţi iarna asta?

lindi3

Nu-mi spuneţi că staţi la căldurică în casă şi hibernaţi şi că abia aşteptati Crăciunul cu sarmale, carnaţi şi cozonaci! Eu vă invit la dans! Şi nu orice dans, ci cel mai solicitant dans.

lindi1 lindi

Lindy Hop pe ritm de swing. E un dans de prin anii „20 , născut în sălile de bar şi subsolurile din Harlem. E mai ceva ca o oră petrecută la sală sau la aerobic. În Bucureşti există o singură şcoală care predă Lindy Hop, București Swing Dance Society.

Cursurile sunt total ieşite din comun şi seamănă mai degrabă cu o petrecere între prietenii. Mai faci un dans, mai bei un cico….asta dacă mai poţi duce paharul la gură :)) Deci, dacă vă place muzica din Cartea Junglei sau cea a lui Louis Armstrong, clar o să vă placă și Lindy Hop Vă provoc la un concurs.

lindi2

Dacă îmi spuneţi cea mai mişto amintire legată de dans, eu vă ofer un curs gratuit (pentru două persoane), timp de o lună şi o intrare gratis la una dintre petrecerile organizare de Bucuresti Swing Dance Society.

Mai multe despre cursurile de Lindy Hop găsiți aici.

4 gânduri despre &8222;CONCURS! Castiga un curs gratuit de dans!&8221;

  1. Andrea B zice:

    Era sfarsit de septembrie, acum vreo 2 ani. Nunta verisoarei mele, petrecere mare, nunta de moldoveni (nu, nu de peste Prut) eu m-am hotarat sa merg la nunta cu TATA! Doar noi 2 de nebuni – reprezentatii familiei!
    Pe drum (din Bucuresti in Piatra Neamt faci niste ore), am depanat amintiri despre toate cele si am ajuns la concluzia ca asta e, ne asumam sa incercam sa suportam hore, si muzica populara toata noaptea!
    Frumosi, dichisiti, ajungem la nunta! Tata, un galant din fire dupa ce a pupat mainile la toate babele (a se citi doamnele), mi-a zis : Hai sa ne distram daca tot am venit! :))
    Surpriza : toata noapte am dansat pe rock’n’roll! Pentru ca mirii, tineri fiind, au facut cea mai frumoasa nunta!
    Si cum eu si tata nu suntem „foarte dusi la biserica” am fost sufletul petrecerii! Al doilea cel mai amuzant lucru mi s-a parut ca cei care nu ne cunosteau il invidiau pe tata ca are o gagica asa tanara si pe mine ca am parte de un „sugar daddy” asa flexibil pentru varsta lui :))
    Si spun al doilea, pentru ca cireasa de pe tort a fost ca tata a avut grija ca nicio persoana de sex feminin sa nu cumva sa plece acasa nedansata!
    Are rost sa va spun ca era o nunta mare? :))

  2. Simona zice:

    Sincer nu prea am o „anume” amintire legata de dans pt ca nu prea stiu sa dansez…de fiecare an, toamna imi propun sa urmez un curs , dar pana acum nu s-a concretizat.

  3. Ioana zice:

    Stiam despre Lindy Hop din diverse filme si am urmarit cateva finale de campionat mondial.
    Am multe amintiri frumoase despre dans, insa pe cea care ma face sa visez ca as putea vreodata sa invat acest dans si sa-l si dansez o am din vara aceasta dintr-o capitala europeana unde am avut ocazia sa asist la un concert al unui cantaret american de jazz. Nimic special la prima vedere, insa dupa 5 minute de jazz, pe un mijloc de bar gol, au rasarit din public oameni care dansau lindy hop. Se canta, se dansa, se aplauda… eu eram in extaz pt ca ascultam si priveam ce-mi placea. Am incercat sa dansez si eu, incercand sa copiez ceea ce altii faceau de muuuulta vreme. Nu mi-a fost greu, dar stiu sigur ca as vrea sa invat sa dansez lindy hop de la profesionisti :).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.