Andreia. Bruneta care l-a facut knockout pe Florin Neby

nebyandreia5

Pe  lângă Andreia Neby nu ai cum sa treci, fara sa iti atraga atentia. E genul de femeie care întoarce priviri si are ceva in atitudine care te face sa iti dai seama , chiar daca nu vorbeste, ca e puternica si are solutie la orice. Femeia care i-a devenit sotie lui Florin Neby si se pregateste acum sa-l faca cel ma fericit tatic din lume. E mana lui dreapta si sfatuitorul cel mai de pret. Povestea lor a devenit publica odata cu emisiunea Splash, vedete in apa cand Neby i-a cerut Andreei mana in direct. Sunt doi oameni simpli si directi, fara fitze si figure in cap, desi acum pe Neby il recunoaste lumea pe strada. Am ales sa vorbesc cu Andreia despre love story, despre copil dar desigur si despre detaliile vietii alaturi de un campion. La sedinta foto v-as spune ca au fost cuminti si extreme de disciplinati .

 

nebyandreia6

Cum a inceput povestea voastra?

Simplu, extrem de simplu: intr-o dimineata ma uitam la televizor, l-am vazut in rubrica de sport de la matinalul Antenei 1 si am simtit ca mi-ar placea sa ma antrenez cu el. Un google search si m-am inscris la programul lui de slabire si tonifiere:)

Ati facut un pas important: casatoria. Totul a inceput cu propunerea de la Splash. Te-ai asteptat, ai simtit ce se va intimpla in emisiune?

Nu am banuit absolut nimic , nici cel mai mic gand nu mi-a trecut ca s-ar putea intampla asa ceva!

Ce crezi ca se intimpla daca refuzai? ( probabil crestea ratingul pina la cer)

 Crestea,crestea:)) Stiu ca efectul stirilor negative este mai de impact , dar la noi a fost cu happy-end!

Care e cea mai mare calitate a lui Florin?

 Ambitia.

Dar defectul?

Se enerveaza extrem de repede, dar la fel de repede ii si trece..

nebyandreia1 nebyandreia2 nebyandreia3

E complicat sa traiesti cu un om care are sportul in sange? Te-ai molipsit?

Nu este complicat  sau poate nu imi pare mie.  🙂  Din pacate, eu fac parte din categoria celor care fac sport pentru ca trebuie, pentru ca ii cunosc beneficiile, nu este ceva nativ in cazul meu. Dar cu toate acestea, chiar daca sunt insarcinata, nu trec 2-3 zile fara sport!

Care a fost cel mai frumos gest pe care l-ai facut pentru Neby?

 Nu am un top si chiar imi este greu sa fac o selectie: tot ce facem , facem din dragoste si de la lucruri simple (o cina), la cele speciale  speciale (un city break surpriza ) au aceeasi importanta pentru noi.

Dar el pentru tine?

Tot ce face el este special.

Care a fost cel mai frumos moment al relatiei voastre?

Acum …cererea a detronat tot! :)))

Cum a primit Neby vestea ca o sa fie tatic?

Desi bebe a venit pentru ca ne-am dorit si cumva il asteptam, era doar o chestiune de timp, i-a cam dat knockout lui Neby:)))

nebyandreia4

 

Make Up: Anca radu Make up

asistent foto: Ovidiu Craiciu

fofo: Adi Popa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.