CONCURS VUNK! Du-mă mai departe

UPDATE! DELIA GANESCU ESTE CASTIGATOAREA PREMIULUI! FELICITARIIII!

incredere

Stiu oameni care de mici si-au pus in cap ce vor sa faca in viata si si-au urmat visul pas cu pas. Nimic nu le-a stat in cale. Si am multe exemple asa de oameni puternici care au muncit pe branci si au privit fiecare obstacol ca pe o simpla provocare si au reusit BIG TIME.

Eu am mers pe drumul meu desi am schimbat directia de multe ori, am atins de fiecare data ce mi-am propus. Au fost si sunt cativa oameni care m-au sustinut mereu. Spectatorii mei fideli. Cine ma cunoaste putin are senzatia ca nu am nevoie de niciun sprijin, ca daram muntii, dar nu e chiar asa. Oricat de puternica am fost pe parcurs, umerii ”publicului” meu m-au ajutat enorm.

Am intors asta inzecit altora, incurajez si sustin oameni talentati si muncitori care de oboseala nici ei nu mai cred in visul lor. Nu e usor sa reusesti organic in Romania. Cand nu esti al cuiva sau nu ai conturi cu multe zerouri, cand nu esti om de lume, drumul nu e simplu si lin, ca la campie. Vezi dealuri in fata, uneori chiar munti, dar si cind ajungi sus, sus senzatia e incredibila. Iar fanii tai, cei care te-au aplaudat mereu, sunt acolo, se uita la tine si iti spun: ”Vezi, am avut dreptate sa iti spunem sa mergi mai departe”.

Trupa Vunk a pregatit o serie de 3 concerte, o trilogie pornind de la acest concept: Increderea pe care fanii o acorda unui artist, sportiv, performer.

Trilogia va debuta pe 15 octombrie cu un concert la Beraria H, care va capata cu aceasta ocazie o noua infatisare, si se va incheia pe 21 aprilie 2017.
Asa ca, dragii mei va provoc la concurs.
Astept aici la comentarii povestile voastre, cine a fost sustinatorul vostru nr.1 si cum v-a facut sa mergeti mai departe.
Autorul celei mai emotionante marturisiri primeste o invitatie dubla la concertul VUNK de pe 15 octombrie siiiii, siiiii dupa concert ii poate intalni pe baietii de la VUNK ( da, da asta inseamna doamnelor ca puteti sa va faceti selfie cu Cornel Ilie 🙂
Concursul se incheie marti 11 octombrie, iar castigatorul il anunt aici  miercuri 12 octombrie.
Succes!

18 gânduri despre &8222;CONCURS VUNK! Du-mă mai departe&8221;

  1. Vlad raluca mihaela zice:

    Pe mine ma inspira zilnic oamenoi cu care interacționez si modul de viata al lor, însă cel mai mult ma inspira muzica. În fiecare zi plec spre birou cu căștile în urechi, și ascult ceea ce îmi da un tonus bun pentru ziua respectiva. Așadar, muzica este cea care ma face în fiecare zi sa îmi doresc mai mult, însă și ideea ca în viata sunt multe direcții, uneori nebănuite. Ne vedem pe 15 octombrie la berărie.

  2. constantin mimi zice:

    Sustinatorul meu nr 1 este fiica mea care atunci cand am inceput facultatea( nr 2) si aveam 30 de ani a fost super incantata si mandra de mine, atunci cand mi am pierdut tatal ea a fost cea care m areadus pe linia de plutire si mi a dat imboldul de a merge mai departe, am fost protagonista unei emisiuni tv si ea m a sustinut din plin desi multi m au comentat, nu demult am pierdut o si pe mama…….lumea mea se prabusea, dar ea din nou a fost sensul vietii mele si mi a spus ca trebuie sa lupt sa ajung si eu o bunica minunata cum a fost cea a ei! E un om minunat pe card uneori cand o privesc ma minunez cat de mult m a iubit Dumnezeu!

  3. Alexandra Zorca zice:

    Unul dintre cei mai mari sustinatori ai mei are grija de mine dincolo de acest cer, dincolo de aceasta lume: bunica. M-a sustinut inca dinainte sa exist, toata viata mea a avut grija de mine si de sora mea, intotdeauna sfatuindu-ne sa ne urmam visele si sa ne inconjuram de oameni care sa ne faca viata mai frumoasa deoarece, spunea ca ea nu a stiut sa faca lucrul acesta. „Sa nu faceti ca mine, maica…” asta ne spunea mereu 🙂 .
    Dupa ce a plecat mi-am descoperit o noua pasiune care ma ajuta sa o simt aproape la fiecare pas si sa stiu ca ma sustine in orice as face, asa cum o facea si inainte: fotografia.
    Voi baieti sunteti minunati, muzica voastra e alaturi de mine in fiecare moment al vietii mele.
    Va multumesc din suflet pentru asta si, indiferent de castigator, sa ne vedem cu bine pe 15 octombrie.

    Cu drag,
    Alexandra

  4. Gabriela Stefănescu zice:

    In viața am avut si bune si rele,dar am avut credința ca acolo sus e cineva care ma iubește. Acum 16 ani viața mi-a dăruit motivul care ma inspiră in fiecare zi,fata mea Maria. Dar pe lângă ea,ma inspiră si sotul meu Cătălin,fericirea fiecarei dimineti,muzica bună,sentimentele traite la maxim in timpul unui concert,frumusetea naturii,minunea unui apus de soare. De fapt ma inspiră Viața!

  5. Miclea cristina stefania zice:

    Dupa 16ani de sacrificiu cu fostul sot…si dupa un divort care dureaza de 2 ani Credinta .iubirea si muzica m au dus mai departe de dramele petrecute. …M au impins la o pofta de viata …si sa las in urma uratul ….

  6. Claudia Mihalache zice:

    Sunt operata de 4 ani pe cord, mai aveam 2 luni de trăit, ma resemnasem,dar sora mea a luptat pt mine, m-a susținut pana în ultima clipa, și-a ascuns lacrimile în fiecare zi și s-a luptat pt a ma face si pe mine sa lupt. Am luptat, am luptat al naibii de tare,am făcut haz de necaz și am reusit. Am supraviețuit,iar acum zambesc și ii fac și pe ceilalți sa zâmbească ori de cate ori am ocazia. Toate astea se datorează familiei și în special EI, sora mea, acea persoana care ma iubește necondiționat și pe care zilnic o port în INIMA. Ea e susținătoare mea nr 1, iar eu sunt susținătoare ei nr 1. Va pup

  7. Floroiu Cristina zice:

    Sustinatorul nr.1 ,persoana care m-a crescut si ajutat in tot, este bunica mea.A fost mereu alaturi de mine,m-a crescut,m-a ajutat cu bani de gazda la liceul,daca nu era ea,nu as fi avut de unde sa platesc gazda 4 ani de liceu.Ea imi trimitea saptamanal pachete cu mancare si tot ea a mers in prima zi de liceu cu mine,cu bagaje,cu mancare,tot ce imi trebuia,ca sa pot incepe o noua etapa din viata.Acum,desi sunt mare si lucrez,tot ma ajuta sa imi pot duce la indeplinire si celelalte planuri.De curand am achizitionat casa mult dorita si visata de atata timp.Ea a fost alaturi de mine si ma ajuta cu ce poate la refacerea apartamentului.Isi doreste sa fiu fericita si linistita,de aceea,pentru mine,este sustinator nr.1 si cea mai importanta persoana din viata mea.Desi este batrana,imi doresc sa fie langa mine mult timp de acum incolo,fara iubirea ei ca de mama,mi-ar fi destul de greu.

  8. Sala Mihaela zice:

    Atunci cand viata nu a fost tocmai usoara, zambetul copilului meu ma facea sa urc muntii si sa infrunt furtuna fara sa ma las doborata. Si da a meritat. Acum am doi copii inalti ca brazii si care imi lumineaza fiecare zi.

  9. ANDREEA zice:

    Sustinatorul meu numarul 1 hmmmmm, greu de spus, viata e un pic mai complicata si trebuie sa trec mai multi sustinatori: MAMA <3 a fost si este numarul 1 dar si bunicii materni care au sustinut-o pe mama in cresterea mea.
    De la varsta de 1 an si 7 luni mama m-a crescut singura desi tata nu a decedat ci doar a preferat dupa divort sa-si vada de viata lui. Pensia alimentara in 1991 era de 1 leu. Atat primea mama pentru a ma creste Trist dar adevarat. Mama s-a casatorit imediat dupa terminarea liceului astfel ca in momentul divortului trebuia sa faca ceva. Si da, s-a apucat de scoala, a terminat colegiul, mai tarziu cand eram si eu studenta a facut facultatea si este profesor in invatamantul primar si prescolar si tare mandra sunt de mamica mea <3. De ceilalti sustinatori ce sa zic buneii mei dragi <3. Oameni simpli de la tara care fac orice pentru copiii si nepoti. M-au sprijinit in toate deciziile luate si mi-au dat sfaturi multe si pline de intelepciune.Datorita acestor oameni minunatii sunt astazi ceea ce sunt. M-au crescut cu o restrictie moderata, m-au invatat ce-I bine si ce-i rau dar mi-au dat mie posibilitatea de a alege. M-au crescut cu dragoste invatandu-ma sa ofer dragoste si bunatate.
    Datorita lor am reusit sa-mi urmez visele, sa merg pe drumul meu fara oprelisti din partea lor iar daca cineva din exterior ma demoraliza, ma incurajau sa merg mai departe sis a-mi urmez visele. Poate ca si-au dorit altceva pentru mine dar cu toate astea niciodata nu au intervenit si nu au incercat sa ma faca sa renunt doar bunica avea o vorba 😀 (PS Fiind din Bucovina o sa redau exact cuvintele bunicii  ,,Ma copchila cum iti asterni asa dormi, ai mare grija!”). Cu sprijinul mamei si a bunicilor am facut 4 ani de canto, am terminat o facultate, m-au sustinunt in decizia mea de a da la scoala de subofitei de politie iar cand nu am intrat si eram suparata m-au sprijinit cu vorbe blande cum numai ei pot sa o faca.
    Pentru toate cele scrie se mai sus si multe peste (P.S cred ca as putea scrie un roman) ii IUBESC si le MULTUMESC ca EXISTA!!!
    Asta sunt eu si o mica particica din viata mea

  10. Popovici Mara zice:

    Cu toții avem amici , preieteni. Ei bine , am avut parte de 3 fete care mereu mi-au fost alaturi. Diana , o colega de grupa pe care am cunoscut-o exact acum un an si o saptamana m-a invatat ca inseamna sa susții o persoana , sa ii ridici moralul , sa ii aduci o bere , o cafea sau doar sa ii oferi timpul si sa empatizezi când e deprimat, când crede ca si-a atins limitele. Diana,desi îmi părea fitoasa , a fost langa mine la 3 dimineata pe scările căminului când plângeam , ea mi-a arătat sala unde acum iau cursuri de salsa si bachata, ea ma chema dupa nopti in care făceam proiecte , pe la 6 dimineata sa mâncăm inainte sa mergem la scoala. Ea punea o melodie si ma lua sa ne distrăm când clacam . Ea a mers cu mine la concertul vostru in Herăstrău si a stat jumatate de ora dupa ca sa apuc sa va multumesc ,in condițiile in care era zi aveam examen . Diana, iti multumesc . O sa iti ofer un loc e munca in compania mea :))

  11. Anca L. zice:

    Sustinatorul meu numarul 1 este blogul. Blogul tau este un exemplu. Datorita oamenilor minunati care scriu, cum este si cazul tau, imi da speranta ca Romania este pe drumul cel bun. Sa nu va opriti din scris, sa o faceti mereu la fel de bine. Sunteti pretiosi, avem nevoie de voi. Va sunt recunoscatoare!

  12. Mocanu Georgiana zice:

    Ceea cea face să merg mai departe zi de zi si e pentru mine îngerul meu și ființă cea mai dragă ,fiul meu Andrei când mă uit în ochii lui uit de griji de tot ,el e un copil vesel si împrăștie veselie în jur .Amandi iubim muzica ,muzica oricum are darul de a- ți schimba dispoziția oricum și în ce state ai fi ,va iubim pe voi și am fost si la concertul vostru de anul trecut de la Polivalentă ,a fost minunat ,am fost impresionați ,sperăm să fim și anul acesta alături de voi .Mult succes!

  13. Delia Ganescu zice:

    Sustinatorul meu nr 1? Tatal meu care mereu m-a incurajat sa fac ceea ce imi place, sa ma respect pe mine si pe ceilalti, sa imi urmez visele, m-a impins si m-a sustinut sa merg mai departe. El chiar „m-a dus mai departe”!

  14. Mihalca Cristina-Denisa zice:

    Pe mine ma sustine intotdeauna si neconditionat mama mea :-)! Este ingerul meu, prietena , confidenta si sora mea si ma ajuta cand am nevoie , iar cand ma bucur se bucura alaturi de mine. Dupa ce parintii mei au divortat, am simtit o apropiere mult mai profunda intre noi si am simtit si simt ca asa vom fi mereu !

  15. Catalin zice:

    Povestea mea ….. cea cu MC Lovers (care ma amuza si acum, desi a fost poate cea mai sincera poveste din viata mea, dar care in acelasi timp ma uineste ce prieteni mi i-a adus) , mi-a dovedit ce prieteni adevarati poate crea o poveste de dragoste. Pentru ca prietena ce nu ma mai dorea drept partener, am apelat la ajutorul lui Cornel, iar el ju numai ca mi l-a oferit, ci m-a facut sa ma simt si prietenul lui …… ceea ce chiar cred ca sunt acum. 🙂 Si pentru o fata din trecutul meu, impreuna cu Trupa Vunk am facut proiectul „Medicina fa Afara” ca sa ajutam medicii rezidenti din Romania.

  16. Marin Emilia-Valentina zice:

    Viața m-a surprins și m-a purtat prin nenumărate locuri și mi-a fost dat să întâlnesc alți oameni de fiecare dată. Însă, doar o mică parte și-au găsit locul în parcursul meu personal și educațional/ profesional. Dintre aceștia, fără doar și poate, susținătorul meu numărul 1 a fost dirigintele din școala generală. Comportamentul dumnealui oscila între Domnu’ Trandafir și învățătorul Ion Creangă. Poate unora li s-a părut că a fost cam aspru cu ei, dar știu că niciodată nu a încetat să ne iubească exact ca pe copiii lui. Așa a considerat dumnealui că ne poate ajuta să ajungem Oameni Mari, motiv pentru care nu putem decât să-i fim recunoscători. Avea o dorință puternică de a ne impune principiile și idealurile în care credea, dar, totodată, ne oferea și libertate – ne-a ajutat să credem în ideile noastre și ne-a oferit deschidere spre necunoscut. Poate tocmai acest lucru ne-a fost de cel mai mare folos. Ne-a cunoscut pe toți și pe fiecare în parte și a încercat să ne „șlefuiască” defectele și să ne pună în valoare calitățile.
    În ceea ce mă privește, m-a ajutat să câștig încrederea în mine (eu fiind „timida” clasei) prin susținere morală permanentă. Procedând astfel, am realizat că nimic nu este imposibil de realizat atâta vreme cât îți dorești cu adevărat! De asemenea, ne-a insuflat faptul că munca cinstită este singura care oferă stabilitate pe termen lung. Tocmai din aceste motive consider că „dirigu'” (așa cum ne plăcea nouă să îi spunem) și-a pus amprenta asupra mea, iar fără dumnealui nu aș fi fost ceea ce sunt astăzi! Succesele ulterioare ne-au confirmat cât este de benefică „învățarea” unei lecții de viață la momentul oportun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.