Concursul internațional George Enescu te provoacă : Trăiește-ți visul!

KV-Concurs-Enescu-2016 (1)

Să vă spun un secret: Când eram mică visam să fiu cântăreață de operă. Ai mei m-au dat la cor dar s-a dovedit că nu-s vreun super star. Aveam voce, am si acum, dar nu de primadonă. Prin clasa a 3 a am realizat că nu e de mine și mi-am văzut de scoala si jucatul in fata blocului cu cheia de gat, ca orice copil normal al epocii de aur. Prin clasa a 10 a am vazut filmul Stiri de televiziune si atunci am stiut ca vreau sa ma fac producator tv.

Mi-am urmat visul si am muncit enorm pentru asta. Si-am reusit. Am credinta ca  viata este despre alegeri. Sa ai curajul sa alegi si sa mergi drept pe drumul tau ca sa iti atingi visul.

In cateva zile incepe Concursul International George Enescu. E genul de eveniment pentru care am lasat Brasovul si m-am mutat in Bucuresti.

196 de concurenti din toata lumea se lupta. Fiecare pentru VISUL lui.

Tema Concursului din 2016 este puterea a da viață visurilor noastre, putere care îi animă și pe tinerii concurenți să se pregătească, să muncească și să performeze pe scenă, în fața juriului și a publicului.

Mi-am amintit de visul din copilarie cand am descoperit aplicatia  prin care publicul e invitat să descopere cele patru secțiuni de Concurs, Vioară, Violoncel, Pian și Compoziție dintr-o perspectivă inedită.

Intri în aplicație, îți faci testul și afli dacă visezi ca un violonist, ca un violoncelist, ca un pianist sau ca un compozitor! Descoperi cu ce fragment muzical semnat de Enescu rezonezi și ce citat din George Enescu se potrivește cel mai bine personalității tale, precum și care sunt recitalurile și concertele din cadrul Concursului Enescu pe care ți le recomandăm.

Ideea mi s-a parut geniala, mi-am facut testul si rezultatul m-a facut sa zambesc.

Screen Shot 2016-08-31 at 11.20.07

Am aflat si ce citat mi se potriveste dar si ce eveniment:

„Perfecțiunea, care este pasiunea atâtor oameni, nu mă interesează. Ceea ce contează în artă este să vibrezi tu însuți și să îi faci pe ceilalți să vibreze.” – George Enescu

Evenimentul care ți se potrivește cel mai bine din cadrul Concursului Enescu 2016:
Concertul de Deschidere, 3 septembrie

Apliacația e foarte faină, testul usor de facut, te invit sa incerci si tu:

http://concurs.festivalenescu.ro/impartaseste-ti-visul-2/

M-as bucura daca mi-ai lasa si rezultatul tau aici pe blog la comentarii.

Concursul International George Enescu incepe sambata. Aveti tot programul, aici.

 

Un gând despre &8222;Concursul internațional George Enescu te provoacă : Trăiește-ți visul!&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.