LANIDOR, cel mai mare producător portughez de haine pentru femei vine în România

Toamna vine cu o veste super buna pentru mine. Se deschide pe 1 septembrie in Bucuresti in cadrul centrului comercial ParkLake, primul magazin LANIDOR din Romania.

13996262_1106855932693285_4033450341314387756_o

LANIDOR este un brand de haine foarte vesele pentru femei si copii. Este cel mai mare producator de haine pentru femei din Portugalia, are 100 de magazine in toata lumea. E un brand care s-a dezvoltat spectaculos in 50 de ani.

lanidor6

lanidor7

lanidor-8

lanidor-9

 

In vacantele mele din Portugalia am descoperit hainele astea  super bine facute, din materiale foarte, foarte faine ( am o mare problema cu asta cand cumpar ceva care nu e  ieftin si dupa 3 spalari arata ca de la second hand de acu 20 de ani ). Si culorile imi plac. Nu prea port eu imprimeuri dar in magazinul LANIDOR din Vilamoura mi-am gasit vara asta o super bluza. Nu m-am putut abtine si am plecat cu ea acasa. Desigur, dupa ce am platit-o :)) Si dupa ce am facut si selfie pentru posteritate.

lanidor8

Am comparat pozele facute de mine in vacanta in magazinele din Vilamoura si Faro si pozele de prezentare LANIDOR Romania, marfa e aceeasi. Stiu ca multa lume are senzatia ca brandurile mari aduc in Romania marfa mai putina sau mai proasta calitativ. Nu e cazul aici.

lanidor-11

coperat lanidor

Mai multe detalii si noutati despre aflati de pe pagina de facebook LANIDOR Romania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.