Octavia Geamănu, muza Oanei Săvescu pentru o colecție specială de rochii

Octavia Geamănu e însărcinată. O cunosc pe fata asta de vreo 9 ani si e genul ZEN. Ei si acum inchipuiti-va că e însărcinata. Așa că zenul e exponential 🙂
Si din relaxarea asta uneori vin super ideile ( sa nu va povestesc câte imi treceau mie prin cap cand eram gravida :))
octavia-geamanu-oana-savescu-rochie-2-2
Octavia a lansat cu prietena ei, creatoarea de modă Oana Săvescu o colecție de haine pentru viitoarele mămici.
 Octavia povesteste cum a  inceput totul:
Sunt intr-o perioada in care imi vin tot felul de idei, culmea, care de care mai practice. Nu doar corpul trece prin transformari, ci chiar si eu simt cum pasesc spre urmatorea etapa a dezvoltarii mele. Am energie creativa, inspiratie de care trebuie sa profit ca sa pot materializa ideile. E o perioada faina… Asa ca ideea acestei colectii de rochii dedicata in special viitoarelor mamici, a venit in aceasta perioada.
Intr—o dimineata, pe la 4, cand faceam planton, cautam pe diverse site-uri haine de gravide. Mi se pareau toate triste, horror, deprimante chiar. Mi-am zis ca nu pot purta in veci asa ceva, deci trebuie sa imi fac eu cateva rochii. I-am scris pe facebook chiar atunci prietenei mele, designerul Oana Savescu.
 M-a incurajat si faptul ca zilnic primesc mesaje pe blog sau pe facebook in care sunt intrebata de unde am rochia X, camasa Y, etc…
Prin urmare i-am spus Oanei ca as vrea sa facem ceva frumos pentru femeile insarcinate care isi doresc sa arate asa cum spun toti cei din jurul lor ca arata: infloritoare, superbe, magnifice!
O colectie limitata, O.G. by Oana Savescu. Totusi, pentru ca sunt calculata atunci cand vine vorba de buget, i-am spus ca imi doresc niste modele care pot fi purtate si dupa sarcina. Sau chiar si inainte. 🙂 Si, foarte important, pretul sa fie acceptabil. Asa se face ca cea mai scumpa rochie costa doar 359 de lei.
IMG_5843
IMG_5700
IMG_5678
Oana a imbratisat cu drag ideea si de aici…e meritul ei. Eu nu m-am transformat in designer peste noapte, chiar daca e la moda J. E meritul ei.
Cand am mers la atelier, peste o luna, avea deja toate modelele facute. Imi veneau manusa. Sa-ti mai spun ca nu mi-a luat masuri? 🙂
Colectia am lansat-o saptamana trecuta iar rochiile se fac la comanda.
IMG_5665
IMG_5651
Oana Săvescu explică de ce această colecție e specială:
Cand am primit mesajul Octaviei,am ramas placut impresionata si deja a doua zi am dat drumul la treaba. Am cules cateva informatii despre ce ar vrea Octavia, culori, rochii gen , ce cauta o femeie insarcinata de fapt- comoditate, naturalete si rochiile sa fie romantice, sa ii evidentieze cea mai frumoasa perioada din viata.  
IMG_5565
 
Am ales si culori simple, de baza fiind alb-usor de accesorizat si sa nu atraga caldura, dar si imprimeuri , prima pe lista fiind cea cu fluturi-pasiunea mea si cu flori. Am ales materiale usoare si astfel am creionat 12 tinute pe care le-ar purta si Octavia, care este insarcinata si eu, care nu sunt insarcinata , dar sunt foarte comode si usoare.
Octavia a fost muza colectiei, ea este o fire romantica, vrea sa se simta comod si sa ii dea o buna-dispozitie tinutele pe care le poarta. Cred ca am reusit , deoarece si eu si ea, purtam aceste modele cu mare drag. Ne bucuram ca desi, de curand lansata, aceasta colectie se bucura de success in randul doamnelor si domnisoarelor.
Oricine poate sa poarte o rochie din colectia O. G. by Oana Savescu.
IMG_5542
Doamnelor si domnisoarelor, daca v-am facut pofta de rochii, aveti mai multe detalii despre modele, materiale si cum puteti comanda,  pe siteul Octaviei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.