Bucureștiul Creativ: Turul George Enescu. Pe jos sau cu bicicleta

Tot ce se țese în jurul Festivalului George Enescu ne arată că organizatorii chiar s-au gandit la cele mai mici detalii. N-avem pur si simplu un program pus pe un site si bilete scoase la vanzare.

Spectacolele, workshopurile, demonstratiile, conferintele  merg pe ideea sa atraga cat mai multa lume aproape de muzica. Acesta este scopul programului Bucurestiul Creativ.

O idee super desteapta este organizarea Turului George Enescu.

Practic ai 2 variante:

1.  Turul pietonal: 

foto-tur

Traseu: Ateneul Român –  Palatul Regal – Calea Victoriei – Academia Română – Muzeul Național George Enescu 

Punct de întâlnire: în fața Ateneului Român. Ghidul va purta o șapcă neagră.

Ora de începere: 10.30

Important: Se organizeaza un singur tur în fiecare zi de sâmbătă și duminică de la ora 10.30, in perioada 30 august – 20 septembrie. Nu exista o limita minima de varsta pentru participanti asa ca e un prilej bun sa mergeti cu copiii. Turul dureaza aproximativ o ora.

2. Turul cu bicicleta:

tur

Traseu:  Arcul de Triumf – Muzeul Național George Enescu – Academia Română – Str. Câmpineanu – Piața Universității – Calea Victoriei – Ateneul Român – Arcul de Triumf

Punct de întâlnire: Centrul de închieri biciclete I’Velo de la Arcul de Triumf (lângă clopotele de pe aleea din Parcul Herăstrău)

Ora de începere: 10.30

Important: Se organizeaza un singur tur în fiecare zi de sâmbătă și duminică de la ora 10.30, in perioada 30 august – 20 septembrie. Limita inima de varsta a participantilor este de 14 ani. Turul dureaza aproximativ 3 ore. Pentru participarea la turul cu bicicleta este necesară înscrierea prealabilă pe www.asociatia-cultour.ro. Locurile sunt limitate. Participanții vor pedala exclusiv pe bicicletele Turului George Enescu.

De ce sa mergi la un asemenea tur?

Pentru ca poti explora mai multe proiecte din cadrul Bucurestiului Creativ, poti sa intilnesti artisti si poti sa afli toate detaliile legate de Festivalul Enescu. In plus, ghizii stiu toate povestile legate de viata si cariera lui George Enescu. Ca bonus ai parte de tot felul de surprize cum ar fi invitații la transmisiunile în direct ale concertelor la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City.

Ghizii sunt membri ai Asociației Cultour. Tururile George Enescu sunt gratuite și oferite de Raiffeisen Bank impreună cu Green Revolution, Grand Cinema&More și Asociația Cultour sub egida Bucureștiul Creativ.

 

Un gând despre &8222;Bucureștiul Creativ: Turul George Enescu. Pe jos sau cu bicicleta&8221;

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.