Ana Maria Gheorghe: ” O să am o fetiță pe care o să o cheme Maria Margarida „

ana10

Ana Maria Gheorghe este insarcinata. Bucurie de nedescris la aflarea vestii. Am cunoscut-o pe Ana acum un an, cand am realizat un interviu si o sedinta foto. Le gasiti aici.  De atunci ne leaga o prietenie stransa.

Am rugat-o să spună în câteva cuvinte cum trece ea prin cea mai frumoasă perioadă din viata ei.

ana9

A fost cea mai asteptata veste din viata mea, am primit-o cu o bucurie de nedescris si multa dragoste. Nu m-am grabit sa anunt lumea. Au aflat in primul rand cei mai dragi si apropiati oameni din viata mea.

Unii n-au inteles de e am tinut secretul dar sunt superstițioasă si am avut tot felul de experiențe in viața care mi-au demonstrat ca e mai bine sa țin pentru mine anumite lucruri. Acum poate să știe toată lumea că o să fiu mama. O să am o fetiță pe care o să o cheme Maria Margarida. Imi doresc sa fie cea mai sănătoasa, buna si desteapta fetița din lume si sper sa semene cu tati atât fizic cat si la temperament. Sper sa aibă parul creț 🙂

Viata mea s-a schimbat , desi nu vorbesc foarte mult despre sarcina toți apropiații îmi dau sfaturi. Toată lumea îmi spune sa o las mai moale cu munca si sa ma odihnesc. Iubitul meu este alături de mine. Pentru el sunt Ana indiferent de context. Se bucura si ma susține orice as face.

Multă lumea mă întreabă dacă e primul copil si mai urmeaza si altii. Eu îmi doresc sa fie pitica sănătoasa si dacă vrea Dumnezeu eu as face muuuuulti :)”

ana

ana1

ana3 anan4

ana5

ana6

ana7

ana8

 

Fotografii: Adi Popa

Flori: Flori cu dor

Locatie: Fior di Poesia

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.