#Onoaptela OK by OVO Vama Veche. Hotelul cu oglinzi magice

ok by ovo3

Cand am ajuns la Ok By Ovo in Vama Veche, Mirela si Monica m-au intrebat cum imi place. Cum sa nu imi placa? Locul e minunat, departe de agitatie dar totusi ajungi repede pe plaja de la Stuf. 15 minute de mers lejer. Mi-a placut linistea de acolo si mi-a placut hotelul in sine foarte tare pentru ca e gandit pina la cel mai mic detaliu. Si daca vorbim despre detalii, sa revenim la discutia cu fetele. Imi zice Mirela: ” Ia mergi pina la noi in camera ( eu nu ma cazasem inca ) sa vezi ce oglinda avem si mai vorbim dupa aia. Zic : Lasa ca stau aici la piscina. Nunu, du-te si vorbim dupa aia. Zic: o oglinda ce fel de oglinda sa fie? si intru in camera, ma uit in oglinda si acolo…o vad pe Fifi de acum 15 ani…mai slaba cu 20 de kilograme. Scot un tipat scurt: Vaaaaai! Scurt dar eficient, cred ca am trezit tot hotelul si am provocat un hohot general de ras printre cei aflati la piscina deja. Ma cazez repede si raman un timp sa ma admir in oglinda timpului. Nu-mi mai venea sa plec din camera. Ce super idee!!! Il intreb pe Ovidiu Komornick daca e o intamplare asta cu oglinda sau a facut-o dinadins. Rade si nu comenteaza. El si partenerul lui cu care a facut acest hotel s-au gandit la toate detaliile, ma asigura.

E foarte tare oglinda sa va spun de ce:

– in prima faza te uiti si te motiveaza, mai ales daca esti in proces de slabire ca mine, iti arata unde poti sa ajungi

11694828_10204680844687191_3671015093306348682_n

– dupa o zi, doua,  uiti ca e o oglinda minune si incepi sa crezi ca asa arati tu de fapt.

Concluzia e una singura: Esti fericit si in prima faza si in a doua. Super desteapta gaselnita penru turisti prajiti pe creier ca mine.

Hotelul Lui Ovidiu Komornick e perfect daca vrei liniste. Camerele si suitele sunt spatioase ( eu am stat in camera 8, mov, cea din fotografii ), ai internet free peste tot, smart tv, baile sunt si ele largi iar curatenia e curatenie. Peste tot. Baldachine, plaja privata si piscina nu prea te indeamna sa mai fugi in statiune. Iar rasaritul vazut din camera ta e cireasa de pe tort.

 

ok by ovo 4

ok by ovo 5

ok by ovo 6

ok by ovo 7

ok by ovo 8

ok by ovo 9 ok by ovo 11

ok by ovo 12

ok by ovo 13

ok by ovo 14

Mai multe detalii, foto, preturi gasiti aici: http://www.okbyovo.ro/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.