Festivalul George Enescu și copiii. Despre educarea gusturilor fine din frageda pruncie

pian_lectie

 

Fie-mea e disperată după muzica clasică. Ceea ce e minunat. Să vezi copilul cum rămâne mut în fața programelor Mezzo e o bucurie. Ascultă, fredonează, se simte bine.

Pe 30 august incepe Festivalul Enescu, marea sarbatoare care imbraca Bucurestiul in hainele muzicii clasice.

7 (1)

Pentru copiii care iubesc muzica si pentru parintii lor e un prilej excelent. Sunt 22 de zile de spectacol si mi se pare foarte fain ca exista multe spectacole in aer liber. In  Piata Festivalui ( Piata George Enescu ) vor fi proiectate filme si se vor sustine mai multe concerte. Programul intreg al spectacolelor in aer liber  il gasiti aici.

Frumoasa oportunitate pentru micii iubitori de muzica clasica dar si pentru parintii care ar vrea ca puii lor sa prinda gustul marilor concerte. Un show in aer liber e mai usor de digerat pentru copii si de multe ori poate fi mai spectaculos pentru ei.

Piata-George-Enescu-640x2751

Atentie! Accesul la aceste spectacole in aer liber este gratuit!

*** Festivalul Enescu aduce la Bucuresti aproximativ 2.500 de artiști străini și 500 de artiști români. Este cel mai mare eveniment cultural internațional organizat de România și cel mai puternic promotor al creației și valorilor marelui compozitor român, intrat în patrimoniul mondial, George Enescu.

Ediția 2015 are loc între 30 august și 20 septembrie, la Sala Palatului și Ateneul Român din București și va găzdui 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber, în cadrul ”Pieței Festivalului”, care se va desfășura între 3 și 20 septembrie, și a ”Bucureștiului Creativ”.

Pentru mai multe informatii si bilete intrati pe siteul http://festivalenescu.ro/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.