Am găsit steaua norocoasă. E la Eforie Nord. Nume complet: Steaua de mare

Anul trecut am revăzut Marea Neagră românească după vreo 10 ani. Am fost la Eforie Nord un weekend si am ramas impresionata ca nu m-a deranjat nimic.

Anul asta am revenit la Eforie Nord la invitatia ANAT sa fac cunostinta cu programul Litoralul verde, un program care promoveaza sudul litoralului romanesc. Ani de zile, statiunile din sud au fost vitregite considerate cenusarese ale tursmului estival pentru ca investitorii erau atrasi mai mult de partea de nord. Dar iata ca lucrurile se schimba acum cu oameni care investesc destept in zone unde e multa liniste, zone in care vin cei mai multi turisti cu copii, unde sunt cele mai multe locuri de joaca.

La Eforie Nord am ajuns ultima pentru ca am avut niste zile absolut nebune cu drumuri la sibiu, la brasov si apoi inapoi la Bucuresti asa ca nu m-am putut alatura grupului din prima clipa, am ajuns in a doua zi de program.

meduza_2

delfin_6

De cand am intrat in hotel am simtit mirosul. Aveam in cap prejudecata ca in hotelurile din Romania de la mare, ori miroase a igrasie ori miroase a dezinfectant. La Steaua de mare miroase a parfum.

Complexul e format din 2 hoteluri Delfinul si Meduza cotate la 3 stele si separat apartamente de lux si o vila. Restaurante, un bar la etajul 14 de la Delfinul si 3 locuri de joaca.

Punctele forte:

– antifonarea : usi groase si termopane de calitate. Stim bine ca asta poate e cea mai mare buba a hotelurilor de pe litoral. Ca auzi pina si ce vorbesc vecinii din camera alaturata. Nu e cazul aici

– internet peste tot

– uscator de par in fiecare camera

– parcare proprie

– promptititudinea oamenilor din receptie. Mi-au chemat taxi, m-au ajutat cand am avut o mica problema medicala. Au fost super prompti si nu, nu stiau cine sunt pentru ca se schimbase tura si eu nu am spus in ce camera stau si din ce grup fac parte

– barul de la ultimul etaj si piscinele. Cred ca proprietarul e genul freak control. E o curatenie peste tot de lingi pe jos

piscina_11

barul

 

– chiar daca hotelul e de 3 stele ai halate de baie ca la 4 stele

– braseria de peste drum de hotel. cu o terasa discreta unde stai in liniste bei un caffe latte si maninci o salata perfecta cu fructe de mare si scrii, scrii in liniste pentru ca chelnerii au scoala discretiei


braserie_12

braserie_11

braserie_14

– locurile de joaca. Sunt bine pozitionate atata in hotel cat si in braserie, pe lateral, ca sa nu deranjeze clientii care nu au copii. Sunt super curate si decorate cu gust

joaca_7

joaca_6

joaca_4

– lifturile de ultima generatie

lift

– aerul conditionat in toate camerele

camera meduza

– vederea. chiar daca am stat intr-o camera pe laterala, din pat vedeam marea. priceless

delfin_24

meduza_11

– fumatul interzis in interior. Pina la urma e plin de tersase unde poti fuma

Singura problema e ca nicio camera nu are balcon, ceea ce pentru carcotasi e mare subiect, dar investitorul nu prea avea cum sa construiasca balcoane, daca hotelul n-a avut niciodata 🙂

Daca ma intrebati ce mi-a placut cel mai mult va spun ca mi-a placut linistea, desi hotelul era plin ( am vazut la micul dejun cohortele de turisti ) am avut senzatia ca suntem doar cativa oameni.

O sa ma reintorc la Steaua de Mare cind se va deschide baza de tratament si spa. Ei spun ca au 3 stele, eu as spune ca pe alocuri sunt chiar 4 iar la liniste le-as da direct 5 stele.

* articol din seria Fifi stie Vara!

 

Un gând despre &8222;Am găsit steaua norocoasă. E la Eforie Nord. Nume complet: Steaua de mare&8221;

  1. Alexandra Ristu zice:

    Astazi am predat camera la hotelul Delfinul, dupa un sejur de 5 zile. In descrierea de mai sus sunt numai cuvinte de lauda pentru complexul din care face parte acest hotel. Ceea ce, din pacate, nu se mentioneaza, sunt:
    – restaurantul mic care trebuie sa acopere 2 hoteluri, poti sa stai pana la jumatate de ora pana sa gasesti o masa libera; vesela nu este mereu curata si este insuficienta pentru numarul de clienti. Nu au fructe la micul dejun. Daca vrei sa iei un sandvich cu tine pentru copil, ti se interzice cu desavarsire sa parasesti incaperea cu mancare, dar angajatii am observat ca ies cu pachetele fara probleme. Calitatea mancarii este indoielnica, salamurile nu sunt din cele mai bune, iar mancarea gatita provoaca gaze si balonare.
    – sunt doar 2 lifturi per hotel, si uneori stai 15 min ca sa il poti utiliza.
    – camera este prevazuta cu card, frigiderul fiind pe acelasi circuit electric, scoti cartela – curentul se intrerupe in intreaga incapere, asadar sa nu ai pretentii sa ai ceva rece in frigider sau sa gasesti telefonul incarcat. In baie este un miros ciudat, nu stiu daca de la apa sau de la detergentul (ne)utilizat.
    – pentru a prinde loc la piscina trebuie sa mergi inainte de rasaritul soarelui.. Este inadmisibil sa platesti o suma considerabila pentru all inclusive si sa fii nevoit sa te „bati” pentru sezlong sau sa trebuiasca sa dai banii pe unul de pe plaja. Plaja deasemenea este foarte ingusta.
    Hotelul nu este de de 4 stele, este de 3 categoric.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.