Parfumul care e doar al tau: Liquides Imaginaires

* o poveste de Mihaela Călin

Fiecare om miroase diferit. Nu stiu daca asta este stiintific demonstrat, dar eu am aceasta certitudine. Mirosul fiecarui om este ca amprenta lui digitala: unic. Vorbeste despre el dincolo de CV sau de prezentarea pe care si-ar putea-o face fiecare in cuvinte pompoase. De aceea mi se pare straniu sa simt mirosul unui om pe un alt om. Nu vi s-a intamplat asta? Ba sunt sigura ca da. E plina lumea de mirosurile Armani si Calvin Klein.

Sunt cativa ani de cand am descoperit ca nu sunt singura care se saturase sa simta mirosul sefei pe cea mai buna prietena, lucru care ma dadea complet peste cap. M-am simtit, cand am intrat prima data la Beautik, ca Alice in Tara Minunilor: era plin de mistere. De acolo am inceput sa explorez sticlele pe care scria Juliette Has a Gun, Caron, Rance, Costume National, Jean-Charles Brosseau, Kurkdjian. M-au fermecat, mi-au starnit curiozitatea, iar pe multe dintre ele nu le-am mai lasat acolo, si-au facut loc frumos la mine acasa.

Zilele trecute l-am cunoscut la Beautik pe David Frossard. A venit sa ne vorbesca despre parfumurile Liqudes Imaginaire, un brand de care nu mai auzisem.

7

 

6

 

8

Sunt practic 12 sticle la fel. Doar culoarea parfumului din interior este diferita. Si bineinteles, povestea. Pentru ca acesta este secretul: in spatele fiecarui parfum nu este vreo formula magica, vreun studiu de piata sofisticat sau vreun ingredient ocult, este o poveste. Despre putere, despre sensibilitate, despre feminitate, despre dragoste.

5

4

3

Dintre parfumurile Liquides Imaginaire, de sufletul meu s-a lipit Dom Rosa. Pentru ca este energic, vesel chiar la inceput, ca un trandafir. Apoi se linisteste, se estompeaza, si lasa loc unui miros pe care il simti parca… pe varful limbii. Mirose a sampanie, rece, relaxanta, ca in mijlocul verii. Dom Rosa mi-a amintit de vacante, de dragostea care iti incolteste in suflet cand descoperi un loc nou, minunat, suspendat in curgerea timpului vietii tale.

1

Multumesc Beautik pentru calatorie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.