Catbox. 5 creativi și o pisică. Un magazin special cu daruri și zâmbete

felicitare magic

Alexandra Cozac a fost colega mea în televiziune. O fată pedantă, mereu atentă la detalii, dar super creativă. A lăsat nebunia știrilor și și-a deschis o afacere frumoasă. O afacere cu multe zâmbete, lacrimi de bucurie și surprize. De agenția ei de cadouri, Catbox, a auzit acum toată lumea, în urma anunțului inedit de angajare pentru o pisică.

Vă invit să o cunoașteți pe Alexandra și o mică parte din munca echipei ei.

 alexandra_cozac

Alexandra, am intrat pe siteul vostru si trebuie sa iti spun ca am luat produs cu produs si am ramas uimita ca absolut tot ce afceti voi acolo e 100% original. Cum decideti mesajele, faceti sedinte de grup?

E mult spus şedinţe de grup. În realitate suntem 5 oameni care credem ca piaţa cadourilor a ajuns într-un punct în care aduce cu ea mai puţin mesaje, cât obiecte mai mult sau mai puţin folositoare. Sau mai bine spus, mesajele care sunt acum pe piaţă, lipite pe tot felul de obiecte, sunt demult expirate. Sunt peste tot, indiferent de unde cumperi. Au ajuns ca un fel de glumă la care am râs cu toţii când eram în generală. În plus există riscul, şi unul foarte mare, ca cel care primeşte cadoul să mai aibă acasă un obiect cu acelaşi mesaj.

primulnostru an

De aceea am conceput doar cadouri cu mesaje originale. Gândite de noi. Aducătoare de emoţii. Vrem ca produsele catbox să le reamintească celor din jur cât îi preţuim, într-o lume în care avem tot mai puţin timp să ne să ne spunem lucruri frumoase. De aceea, am pus pe site doar cadouri pe care ne-ar plăcea să le dăruim sau cadouri pe care ni le dorim. Recunosc că nu e studiu în spate. E multă bucurie, multă dragoste pentru cei din jur cu gândul la care am conceput toate aceste cadouri. Pur şi simplu încercăm să creionăm în minte personalităţi. Apoi, pentru fiecare personalitate gândim câte un cadou potrivit. De aceea am pus pe site-ul nostru şi un filtru mai special. Cadourile pot fi căutate după personalitatea celui căruia vor fi dăruite. Avem cadouri pentru călători visători, pentru cei care citesc tot ce mişcă, pentru cei care gândesc cu inima, pentru super tătici, pentru optimişti incurabili sau realişti convinşi. Lista e lungă şi sperăm să o facem şi mai lungă în curând.

Va stie o tara intreaga ca ati facut casting pentru a alege o colega noua…o pisica. Avem o castigatoare?

Încă de la început am fost inspiraţi de o pisică şi aşa a apărut catbox. Am văzut că în lume sunt multe pisici angajate cu acte în regulă şi am decis să le oferim această şansă şi în România. A fost o idee îndrăzneaţă şi nebună care ne-a vrăjit de cum a prins contur. Nu ne-am aşteptat să devină un post aşa de râvnit. Peste 600 de CV-uri sunt acum în baza noastră de date şi nu mică ne-a fost uimirea când ne-am trezit cu feline candidate din Ungaria, Columbia sau chiar Japonia. Oamenii au prins ghiduşia noastră şi s-au bucurat de ea. Au fost creativi şi asta ne-a adus simpatia multora. Ne va fi foarte greu să ne hotărâm, pentru că e pe bune. Chiar vom avea o colegă pisică. La început pentru o lună, apoi, dacă totul merge bine atât pentru ea, cât şi pentru noi (dacă nu începe să ne ronţăie cutiile de cadouri) atunci prelungim perioada până la sfârsitul anului. Depunerea CV-urilor se mai poate face până pe 30 aprilie. Pe 5 mai vom chema 3 candidaţi la interviu şi apoi vom decide candidatul câştigător. Au fost unii care s-au speriat că vom chinui bietele animale care nu sunt pregătite să muncească. Ei bine, ca să fie clar pentru toată lumea, aş mai preciza încă o dată că e vorba de postul de director de comunicare. Aş vrea să văd eu, oriunde în lumea asta, vreun director luat la rost că întârzie, doarme în timpul programului sau că îşi ia toată săptămâna liberă, aşa pe nepusă masă. Un director nu e aşteptat dimineaţa cu ceasul la intrarea în sediu, dar la sfârşit de lună va răspunde dacă nu are abilitatea să crească indicatorii de performanţă ai companiei. Pe noi doar asta ne interesează. Cum o face, asta e strict treaba lui.

casatorie

Care a fost cea mai neobisnuita cerere pe care atui primit-o, pentru ca faceti si cadouri personalizate?

Până acum ne-am concentrat foarte mult pe conceperea produselor care sunt deja pe site. Şi încă mai avem în lucru multe produse noi. Această situaţie ne-a împiedicat să lucrăm direct cu clientul, chiar dacă ne dorim să ajungem acolo. Am considerat că e bine să avem o bază de la care să pornim în relaţia cu clienţii. În realitate, oamenii sunt mult prea ocupaţi să gândească de la început mesaje sofisticate. Dacă au o bază de pornire sunt mult mai pregătiţi să lucreze pe ea, să-i pună mesajele şi emoţiile proprii. Intenţionăm să le oferim clienţilor posibilitatea de a-şi personaliza cadoul ales cu mesajele lor. Aşa ar aduce şi mai multă emoţie celor cărora le sunt dăruite, dar credem că abia pe la sfârţitul anului vom fi pregătiţi să facem faţă şi acestei cereri. Dar în lipsa unor cereri inedite, ne-am provocat creativitatea şi am făcut tot felul de trasnăi. Avem de exemplu magneţi răzuibili care aduc veşti bune. Adică, îi poţi da mamei tale, atunci când vei rămâne însărcinată, un magnet răzuibil cu vestea “Vei fi bunică”. Avem cadouri care te cer în căsătorie, indiferent că propunerea vine de la ea sau de la el. Şi lista ghiduşiilor e lungă şi o găseşti pe site.

biletele dragoste

Cui va adresati voi?

Am vrea să credem că ne adresăm tuturor celor care se simt puţin altfel, celor care nu-şi găsesc locul prin magazinele pline de cadouri chinezeşti, care au o personalitate bine definită şi care apreciază emoţiile mai presus de cadourile cu etichetă de firmă celebră. În general clienţii noştri sunt femeile, pentru că ele se toposc mai uşor după lucrurile care aduc cu ele zâmbete sau chiar lacrimi de bucurie. În plus, ştiu să fie şi sarcastice sau să facă haz de necaz, şi de cele mai multe ori, în relaţie, ele sunt responsabilele cu “elementul surpriză”.

felicitare pupa-ma

 

felicitare nimicuri

Care este cel mai vandut cadou?

Tablourile se vând cel mai bine şi mai ales cele cu mesaje pentru părinţi. Sunt un cadou perfect pentru ei pentru că le vor reaminti, şi atunci când eşti prins într-o şedinţă şi nu poţi să le răspunzi la telefon, ce mult au însemnat sfaturile lor pentru tine.

tabloufunny1

tablou funny

Am vazut ca pe site exista o sectiune intreaga dedicata jurnalelor. Mai folosesc oamenii jurnalele?

În mod surprinzător da. Noi le adorăm, de asta le-am făcut o categorie întreagă. Nu eram siguri că vor şi rămâne pentru mult timp pe site. Dar sunt în topul celor mai bine vândute produse de la noi. Clienţii cumpără un tablou, două şi mai pun în coş şi câte un jurnal. Sunt simpatice şi numai bune de avut prin preajmă. Sunt genul de jurnale în care scrii puţin, la repezeală. În care mâzgăleşti o idée importantă numai bună de ţinut minte a doua zi. Avem jurnale bune de ţinut lângă pat, în geantă, pe birou, în sertarul din bucătărie sau chiar în cel de la baie. De toate pentru toţi.

 

 

 

 


defacutpinamoricatbox

 

defacutpinamoricatbox1

 

Care e propunerea voastra pentru paste?

Oricât am vrea să credem altfel, Paştele nu e o sărbătoare a cadourilor. Puţini români îşi fac cadouri de Paşti, dar cei care intră pe site-ul nostru pot primi cadou, la orice comandă, un jurnal fabulous din cele de care tocmai îţi spuneam.

fericiti pina la adanci batraneti

 

 

Si acum ca v-am dezvaluti povestea din spatele brandului vă invit să vizitați prea fumusoul magazin Catbox.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.