Femeile frumoase sunt invizibile


El 64. Ea 24. ( filmul Elegy, 2008)

El, coplesit de batranete. Ea, foarte frumoasa.

Ajungem la vesnica dezbatere despre frumusetea feminina. 

Am multe prietene frumoase. Scuze: foarte frumoase. Unele sunt constiente de frumusetea lor pe care si-o exploateaza la maximum. Altele sunt intr-o permanenta negare: eu? nu, nu eu nu sunt frumoasa. Inceteaza cu asta!

Pentru multe e greu sa accepte complimentul: esti frumoasa. Multora li se pare ceva atat de superficial si se simt neluate in serios. Asta pentru ca au in minte: esti frumoasa, clar esti proasta. Gresit.

E adevarat ca de multe ori, frumusetea fizica e o bariera peste care nu prea putem trece. Unii barbatii nu mai vad nimic peste. Simturile le sunt blocate de trasaturile perfecte sau de un corp bine lucrat. Raman muti si nu mai ajung la mintea sau la sufletul ei. Ea dorind sa fie luata in serios, tipa sus si tare: frumusetea fizica nu conteaza. Pentru ca in frumusetea ei e totusi smart si se gandeste la timpul care va lasa urme. In plus, stie (dinexperienta) ca o frumusete evidenta, spectaculoasa atrage dupa sine admiratori multi, gelozii si certuri. Sa ne gandim de cate ori ne-am mirat: cum x care e missperfectiunefizica nu isi gaseste un barbat care sa o iubeasca? 

Daca facem un exercitiu de memorie, istoria demonstreaza ca cele mai spetaculoase femei ale lumii erau sclipitor de inteligente, aveau o privire care topea tot in jur, erau super intrigante sau aveau suflete inimaginabil de mari. Of course, putem sa ne amintim si de Pamela Anderson. 🙂

Redimensionarea frumusetii e un subiect la ordinea zilei. Indisponibiliatea, magnetismul si misterul unei femei sunt cele mai puternice afrodisiace din lume. Daca vorbim despre un amor de cursa lunga, desigur.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.